2024-03-28

Розповсюдження листівок по поштовим скринькам

Рекламно-кур’єрська служба «Соната» пропонує розповсюдження поліграфічних матеріалів по поштовим скринькам м.Києва та області, а також інших міст України.

Вид взаємодії з цільовою аудиторією, який на протязі багатьох років працює на ринку маркетингових послуг нашої агенції. Достатньо велика кількість компаній, як малий так і середній бізнес використовують поліграфію в якості інструменту, за допомогою якого можна донести до аудиторії переваги продукту або послуги.

Маркетингове планування передбачає широке охоплення потенційних клієнтів, найскладніше правильно розподілити бюджет та грамотно і компетентно обрати канали просування. Доставка поліграфії по поштовим скринькам працює, якщо робити це систематично, по вірній адресній програмі та перевіреною службою.

В умовах сьогодення частина будинків мають закриті дверні групи, або консьєржів, які дозволяють покласти поліграфію на столик або взагалі це забороняють. В наших звітах відображається чи була доставлена листівка в поштову скриньку, або кур’єр не потрпив в якийсь під’їзд.

Наразі дехто може заперечити: «Цей вид реклами не працює, листівки відразу викидаються..» Все залежить від дизайну, першого зорового контакту. Якщо вам є що запропонувати клієнтам, ви виділяєтесь серед конкурентів, реклама буде працювати!

Часто це може бути відкладена покупка, якщо товари або послуги не вимагають щоденного використання, або відносяться до дорогих. Клієнт має раціонально оцінити вас та ваші послуги, він може переглянути листівку, а вже потім перейти на вашу сторінку в соціальних мережах або скористатися сайтом.

Варто пам’ятати, що достовірна інформація на рекламній листівці – запорука отримання клієнта, який буде довіряти та в подальшому стане поціновувачем ваших послуг.

Кур’єрська доставка листівок по поштовим скринькам, більш як додатковий маркетинговий крок, який працює в комплексі з іншими видами реклами, наприклад: клієнт спостерігає рекламу в метро, білборд, забирає листівку та ще й бачить рекламу в ліфті. Сукупність всіх елементів створює довготривалий контакт. Поширюйте інформацію про себе!

Проведемо рекламну кампанію «під ключ»:

-        Розробка макету поліграфії;

-        Друк листівок;

-        Підготовка адресної програми розповсюдження;

-        Доставка по поштовим скринькам та надання вибіркового фото звіту.

Звертайтеся до менеджера та отримайте комерційну пропозицію.

 



Оценка : 0 из 5 ( 0 голосов)